Albumi fotografik “Medreseja e Tiranës një shekull në shërbim të dijes”, vjen si një botim special i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë dhe Fondacionit Kulturor dhe Arsimor “Sema”, me rastin e 90 vjetorit të themelimit të Medresesë së Tiranës. Publikimi i këtyre fotove bëhet për herë të parë dhe janë siguruar nga Arkivi Qendror i Shtetit, […]

Categories: Librat me te shitur