Author: Genre:
Rating

Albumi fotografik “Medreseja e Tiranës një shekull në shërbim të dijes”, vjen si një botim special i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë dhe Fondacionit Kulturor dhe Arsimor “Sema”, me rastin e 90 vjetorit të themelimit të Medresesë së Tiranës.
Publikimi i këtyre fotove bëhet për herë të parë dhe janë siguruar nga Arkivi Qendror i Shtetit, Fototeka Marubi dhe Arkivi i Komunitetit Mysliman.
Pjesë e albumit janë gjithashtu edhe foto të aktiviteteve të ndryshme të Medresesë, pas viteve 90, të siguruara nga Arkivi i Komunitetit Mysliman dhe Fondacionit Sema.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.